سینماپرس: مدیر گروه مهارت های تخصصی و عمومی شبکه هفت از تولید فصل هشتم برنامه تلویزیونی «قندپهلو» با شکل و شمایلی جدید خبر داد و گفت: اگر زیرساخت‌های تولید فراهم شود، این برنامه در ماه مبارک ربیع به پخش می‌رسد.

 «مهدی خلجی» درباره آخرین وضعیت تولید فصل هشتم برنامه تلویزیونی «قندپهلو» به فارس گفت: به تازگی جلسه‌ای با تیم داوران و تهیه‌کننده برنامه داشتیم که در آن بحث ساختار، فرم و شکل اجرایی فصل جدید مطرح و تصمیم‌های جدیدی اتخاذ شد.

وی ادامه داد: بناست در فصل جدید علاقه‌مندان به شعر و ادب فارسی نیز به عنوان تماشاچی در برنامه حضور داشتهباشند و شرکت‌کنندگان نیز از طریق فراخوانی که به زودی اعلام خواهد شد، انتخاب خواهند شد. البته اینفوگرافی چگونه انتخاب شدن مهمانان و حضورشان درآزمون پیش از برنامه نیز از طریق آیتم ثابتی روانه آنتن خواهد شد. همچنین ما آیتم «فارسی شکر است» را خواهیم داشت و در این بخش از کسانی که خارج از ایران زندگی می‌کنند اما به خاطر عشق و علاقه له زبان فارسی آن را یادگرفته‌اند، می‌خواهیم که درباره زبان فارسی برای ما سخن بگویند.  

خلجی در ادامه از انتخاب برگزیده توسط آراء مردمی خبر داد و اظهارداشت: در این فصل ما از حضور ۶ استاد بهره خواهیم بردکه چند چهره ماندگار زبان و ادب فارسی نیز افتخار حضور در برنامه را داده‌اند. همچنین دکور و فضایی که برنامه در آن اجرا خواهد شد بهتر از دوره‌های قبل خواهد بود. ما با هزینه بسیار کمی قند پهلو را تولید کرده‌ایمو حالا که می‌خواهیم سر و شکل برنامه را حرفه‌ای تر و بهتر کنیم قطعا به بودجه بیشتری نیاز داریم.  

وی تاکید کرد: امیدوارم سازمان‌ها و نهادهایی که با زبان و ادبیات فارسی سر و کار دارند، پای کار بیایند و برایتامین بخشی از هزینه تولید برنامه به ما کمک کنند. ما حتی از بخش خصوصی علاقه‌مند به فرهنگ نیز دعوت می‌کنیم تا در تولید این برنامه به کمک ما بیایند. برنامه‌هایی که در راستای فرهنگ‌سازی گام برمی‌دارند معمولا مهجور هستند و شاید به اندازه برنامه‌های سرگرم‌کننده از آنها استقبال نشود اما قندپهلو در فصل‌های قبلی نشان داده که از پتاسیل بالایی در اثرگذاری و جذب مخاطب برخوردار است که اهمیت توجه به آن را چندین برابر می‌کند.  

خلجی درباره اینکه فصل هشتم برنامه تلویزیونی «قند پهلو» چه زمانی به آنتن خواهد رسید؟ پاسخ داد: اگر بتوانیم زمینه تولید را فراهم کنیم، فکر می‌کنم با یاری خداوند بتوانیم در ماه مبارک ربیع اولین قسمت را روانه آنتن کنیم
دسته ها :

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا به نقل از روابط عمومی فیلم، بعد از علی شادمان به عنوان اولین بازیگر فیلم برادران محمودی، ندا جبرائیلی، متین حیدرنیا، صدف عسگری، سوگل خلیق، علی‌رضا آرا، خیام وقار و پیمان مقدمی نیز در این فیلم نقش آفرینی دارند. «مردن در آب مطهر» عاشقانه ای از برادران محمودی است.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: این فیلم، قصه چند جوان مهاجر افغانستانی  را روایت می‌کند که قصد رفتن به اروپا رادارند. 

عواملاین فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان:‌نوید محمودی، تهیه‌کننده:جمشید محمودی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، صدابردار: محمد شاهوردی، طراح صحنه:مهدی موسوی، طراح چهره‌پردازی: محمود دهقانی، طراح لباس: شبنم اصغری، سیاوش رمضانلو: دستیار کارگردان و برنامه‌ریز، مدیر تولید: هادی حیدری و مدیر روابط عمومی:‌سپیده حیدرآبادی

فیلمبراری «مردن در آب مطهر» چند روز است که آغاز شده و برادران محمودی سعی دارند آن را به سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر برسانند.

دسته ها :

آی سینما: کریستن استوارت در فیلم «سیبرگ» نقش جین سیبرگ بازیگر آمریکایی را بازی می‌کند که به خاطر بازی در چند فیلم مهم موج نو سینمای فرانسه مشهور شد. این فیلم به کارگردانی بندیکت اندروز ابتدا در جشنواره ونیز و بلافاصله در جشنواره تورنتو روی پرده رفت.

«سیبرگ» به مقطعی از زندگی این ستاره فیلم «از نفس افتاده» می‌پردازد کهاف‌بی‌آی او را به خاطر عقاید سیاسی‌اش و ارتباط با حکیم جمال فعال جنبش اجتماعی سیاهپوستان مورد تعقیب قرار داده بود. نقش جمال را آنتونی مکی در این فیلم بازی کرده است.

استوارت می‌گوید این بخش از زندگی جین سیبرگ چندان شناخته شده نیست و بلافاصله جذب آن شده و تصمیم گرفته نقش این ستاره مشهور را بازی کند. بخشی از حرف‌های کریستن استوارت در گفت‌وگو با ورایتی در جشنواره تورنتو را ببینید.

دسته ها :

تهیه کننده فیلم های سینمایی «شب حوراء» و «مردی از جنس بلور» افزود: کم کاری در حوزه تولید آثار دفاع مقدسی به سینماگران ارتباط چندانیندارد چرا که همچنان بسیاری از اهالی سینما دغدغه مندانه تمایل به فعالیت در این گونه سینمایی دارند و از این رو بی توجهی متصدیان اصلی سینما تنها ومهمترین دلیل افول و نزول این گونه سینمایی است.

وی سپس با بیان اینکه این روزها مدیران سینمایی تنها چشم به گیشه سینماها دوخته و آمار فروش فیلم ها برایشان مهمتراز هر اتفاق دیگری است تصریح کرد: مدیران سینمای کشور به نفع همین تعداد ناچیز و اندک مخاطبانی که به سینما می روند، ارزش های سینما را جا به جا کردند و برای این مخاطبان تنها به تولید کمدی های نازل و پیش پاافتاده و همچنین آثار تلخ و سیاه بسنده نمودند؛ متأسفانه حتی نهادهای انقلابی هم که وظیفه حمایت از گونه مهم دفاع مقدس در سینما را دارند نیز این روزها چشم بهفروش و گیشه دوخته اند!

اصغری با انتقاد از این دیدگاه نابجا و غلط سیستم مدیریتی سینما اظهار داشت: رسالت سینمای ایران که برآمده از انقلاب اسلامی است، رسالت فرهنگی است اما مدیران این رسالت را فراموش کرده اند؛ سوأل بنده این است که چطور آقایان مدیر و مسئول اکثریت بیش از ۹۰ درصدی مردم را که به سینما نمی روند چون خوراک فرهنگی مناسبی برایشان تولید نمی شود نادیده گرفته اند و تنها به همین تعداد اندک مخاطبی که این روزها به سینما می روند توجه دارند؟

این سینماگر خاطرنشان کرد: با کمال تأسف علاوه بر مسئولان سازمان سینمایی ما حتی شاهد آن هستیم که سایر دستگاه های ارزشی دیگر مانند سازمان اوج نیز این روزها چشم به فروش فیلم ها دارند! باید به این آقایان تذکر داد که سینمای جمهوری اسلامی ایران باید سینمایی فرهنگی و برخاسته از انقلاب اسلامی و دستاوردها و آرمان های آن باشد نه سینمایی گیشه پسند و سرگرم کننده که فقط به آن برای پولسازی نگاه شود.

تهیه کننده فیلم های سینمایی «شور شیرین» و «به کبودی یاس» ادامه داد: سینماگران ارزشی، متعهد و پیشکسوت مدت ها است بهکنج عزلت رانده شده اند؛ مدیران سینمایی باعث شده اند تا ارزش ها در سینماو جامعه رنگ ببازد؛ ما نباید فراموش کنیم که جمع زیادی از مردم مشتاقند تافیلم های با کیفیت بالای هنری و ارزشی را با مضامین دفاع مقدس شاهد باشند وما موظفیم برای آن ها خوراک فرهنگی مناسب تهیه کنیم.

وی در پایان این گفتگو با تأکید بر اینکه اگر گاهی اوقات فیلم های ارزشی و دفاع مقدسی معدودی که تولید می شوند در جشنواره ها مورد توجه قرار می گیرند به خاطر پر و پیمان شدن بیلان کاری مدیران است متذکر شد: ما نباید فکر کنیم که هدف مدیران سینمایی این است که فرهنگ دفاع مقدس را از طریق سینما در کشور جاری و ساری کنند! آن ها هدف شاناین است که آمار کاری که از خود ارائه می کنند پر و پیمان باشد، معیار و ملاک آقایان تنها سود اقتصادی است و هیچ دغدغه جدی برای پرداختن به ارزش های انقلابی در آن وجود ندارد.

دسته ها :
X